Troost van Oost

Smartlappenfestival
Zaterdag 2 november 2019 in 5 kroegen in Nijmegen-Oost
21:00 uur – € 7,50 passe partout – CASH, er is geen voorverkoop!

Vol overgave knallend uit de speakers laat De Troost de tranen stromen, de glazen overstromen en de ramen beslaan. Dein mee, klink op het leven, smeer de keel en zing uit volle borst mee op de liederen van het leven: de tranentrekkers van De Troost van Oost.

Programma

Café ’t Haantje

DE TRIESTO’S
De Triesto’s: vijf topmuzikanten met het betere Nederlandse lied? Nee joh, veel meer dan dat! Het zijn vijf ultraknappe heuse rasmultitainers! Energiek, volgas, recht in uw mooie snoetje, leveren deze mannen bij iedere show een topprestatie af. Met de beste nummers o.a. van held Hazes, Borsato, De Dijk, Blof, Gordon en knallende feestmedleys (zelfs een complete Duitstalige!) richten ze de smartrockpijlen stevig en direct op uw hart. Reken maar dat ze binnen komen! Tranen met tuiten, maar vergeet niet te snuiten!


Proeflokaal Beij Ons

HET GEBROKEN HARTJE
Het Gebroken Hartje – Smartlappen zoals ze bedoeld zijn!
Een van de oudste Smartlappenbands van Nederland is nog steeds springlevend.
Zanger en entertainer Arie kent het klappen van de zweep en met zijn
doorleefde stem en foute kleding laat hij menig vrouwenhart sneller kloppen.
Op passende wijze wordt hij bijgestaan door zanger/gitarist Curry en
toetsenist/zanger Remi. Met zijn drieën weten ze ieder feest om te toveren
tot een lekkere “over-de-top-sfeer” met een lach en een traan en een dikke knipoog.


Club Trianon

SJON & SJAKKELIEN – MR VINEX & DE VINETTES – DE BLUUMKES – DE HEMA’S

Sjon en Sjakkelien
 is een gezellig combinatie van zoetzure liedjes die nog lang en lekker nasmaken. Zij draaien hun hand niet om voor een vet duet!

Mr Vinex & de Vinettes
Drie wulpse dames en een ongeschoren heer, waar gaat dit naartoe? Laat je verrassen door Mr Vinex en zijn bloedeigen Vinettes. Wie weet nemen ze de kinders mee want de oppas zit zelf in de kroeg. Een avondje keihard meezingen met de lekkerste hits uit het tranentrekkersrepertoir!

De Bluumkes
De Bluumkes blijken zeker geen muurbloempjes te zijn. Ze zingen over Margrietje en Tulpen uit Amsterdam en introduceerden zelfs een stukje rap in het levenslied. Zij sleepten de publieksprijs binnen op de voorronde van de De Dag van het Levenslied 2019.


Café Jos

PATRIEK VERDRIET
Van Maastricht tot Den Helder, van kroeg tot smartlappenfestival, van de Zwarte Cross tot aan de Nijmeegse Vierdaagse. Patriek Verdriet kent leed & pijn en hoe daar mee om te gaan. Zijn recept: ‘Keihard janken tot de lach de tranen heeft gedroogd.’


Café de Kroon

KEESSIE B
Keessie brengt de gezelligste Nederlandstalige meezingers ter wereld. Van Johnny Jordaan tot André Hazes, van Vader Abraham tot Willy Alberti, het hele scala komt voorbij. Gepassioneerd zingt Keessie de sterren van de hemel, het vuur uit zijn sloffen, de veters uit uw schoenen en het behang van de muren. Daarbij wordt hij graag bijgestaan door zijn publiek, want Keessie’s repertoire nodigt bij uitstek uit tot meezingen.
Hopelijk neemt Keessie tijdens deze Troost Udo Alpfenkreuzer in z’n aanhanger mee!


The Shuffle – Slaat een jaartje over.