Tribute in Oost

Zaterdag 8 februari 2020
TRIBUTE IN OOST 

€7,50 passe partout.
Er is geen online voorverkoop. Bij Café Jos en Trianon kun je met pin betalen!

Proeflokaal Beij Ons
Daalsedwarsweg 21, 6521 EE Nijmegen

U2 – Acrobat
Galmende gitaren, stevig drumwerk, stuwende bas en de meest herkenbare stem van de popmuziek. U2 neemt je mee door de grauwe wijken van Dublin, de beladen straten van Berlijn,  de gekte van New Orleans mee naar de woestijn van Californië. Terecht een van de grootste bands uit de popgeschiedenis!


Café Jos (hier kun je de entree met PIN betalen)
Daalseweg 309, 6523 CA Nijmegen

DOE MAAR – GeDoeMaar
De Bom, Nederwiedewiedewiet, Sinds een dag of twee, Pa … Je herkent het direct, Doe Maar! De meest populaire band van de jaren tachtig maakte toen, maar ook nu, het land veilig met hun enorme aantal grote hits. Swing, zing en dans met ze mee!


Club Trianon (hier kun je de entree met PIN betalen)
Berg en Dalseweg 33, 6522 BA Nijmegen

FLEETWOOD MAC – Fleetwood back
The rumours are true… Mac’s back! Een avond met Fleetwood Back staat garant voor een boeiende trip down memory lane. Met pitstops bij de grootste hits, maar ook bij de verborgen parels van de band die 42 jaar geleden haar meest gewaardeerde album ‘Rumours’ uitbracht.
…all they want, is to see your smile!


De Kroon
Daalseweg 361, 6523 CC Nijmegen

BRUCE SPRINGSTEEN – Meet The Boss
Wie heeft er geen bijzondere herinneringen aan een nummer van Bruce Springsteen aka The Boss? ‘Meet The Boss’ staat garant voor een walk down memorylane, met zowel de grote hits als minder bekend werk van Springsteen. De band geeft een eigen -maar altijd herkenbare- draai aan het werk van The Boss.


’t Haantje
Daalseweg 19, 6521 GE Nijmegen

The Police – Zenyatta Reggatta
Sting, Steward en Andy, de heilige drie-eenheid die de term ‘powertrio’ eigenhandig inhoud hebben gegeven. Van energieke punk tot puntige reggae scoorden ze hit na hit. Wat een band…


Glaswerk
Hobbemastraat 2, 6521 LJ Nijmegen

DIRE STRAITS – Ger
Dat Dire Straits een fantastische band is weet iedereen. Het is dan ook een topprestatie van Ger dat hij het verfijnde repertoire van Mark Knopfler en de zijnen in zijn eentje overtuigend weet te brengen.

Eet- en drinkgelegenheid Glaswerk is vanaf heden onderdeel van Festivals in Oost. Hulde!